Het programma voor Kluivenburg begint langzaam definitief te worden, we zijn in overleg met de gemeente Schagen om de laatste punten door te spreken. Een aantal activiteiten zijn inmiddels zeker van doorgang:

  • Op vrijdag 12-2 zullen De Kluivers de inwoners van Sabinahof feestelijk verrassen. Als de maatregelen het toelaten doen we dit persoonlijk, anders bezorgen wij onze geste via het personeel van Sabinahof.
  • Op zaterdag 13-2 bezoeken wij de zieken in het dorp met een lekkere fruitmand en een raambezoek. Weet je iemand uit Waarland die een bezoek op prijs stelt? Geef diegene op via info@kluivenburg.nl
  • Zaterdagavond staat in het teken van een online quiz, na de succesvolle editie ‘live’ vorig seizoen. Nadere info volgt…
  • Maandag 15-2 reikt de Hofhouding de Orde van de Snertpan uit, evenals een bijzondere extra Orde van de Toet. De Orde van de Snertpan is een persoonlijke toekenning voor bijzondere verdiensten voor Waarlamd, de Orde van de Toet is het equivalent voor een instelling, bedrijf of vereniging. De uitreikingen zijn live via Facebook te volgen.

De Tocht door Sprookjesland op vrijdagavond en de Sprookjesjacht op zondagmiddag zijn nog in potlood vastgelegd, in afwachting van overleg met de gemeente. Voor de Sprookjesjacht (een creatie in of om eigen huis, die De Kluivers vakkundig komen jureren) kun je je wel al opgeven via info@kluivenburg.nl (tot uiterlijk 6 februari).

In de week voor carnaval komen De Kluivers de K4 bezorgen. Hierbij zal geen Steunkaartenactie plaatsvinden, om kans op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk te houden. Wel vind je in de K4 een flyer om ons een vrijwillige donatie te geven. Wij hopen op je steun dit jaar, zodat we volgend jaar weer een “gewoon” carnaval in Kluivenburg kunnen organiseren!

De Kluivers zoeken ook nog nieuwe leden. Wil je eens een keer horen wat wij allemaal doen? Of je direct aanmelden? Check dan onze contactpagina voor het aanmeldformulier.

Driewerf Alaaf, carnaval in Kluivenburg is vet gaaf!

Category
Tags
No Tag

Comments are closed