Ons programma is definitief vastgesteld in dit bijzondere jaar. Helaas kunnen veel van onze activiteiten niet doorgaan, maar we focussen op wat er wél kan en mag! Dat begint in de week voor carnaval, als u de unieke K4 in de bus krijgt (gratis bezorgd bij alle huizen in Waarland).

Ons programma ziet er als volgt uit:


Vrijdag 12 februari:
De ouderen in Sabinahof ontvangen (ondanks dat Kluivenburg niet traditioneel daar geopend wordt) van ons een feestelijk presentje.


Zaterdag 13 februari
De Hofhouding legt de ziekenbezoeken af, maar komt niet bij de mensen binnen. Ze brengen wat lekkers en gezonds mee, maar beperken het bezoek tot een groet door het raam. Aanmelden voor een ziekenbezoek kan via info@kluivenburg.nl

Op zaterdagavond houden de Kluivers een digitale quiz: De Slimste Waarlanders 2021. Strijden jullie weer mee om de wisselbokaal én mooie prijzen? Geef je op (als deelnemer, huishouden of team) via deze pagina –>>

Op zaterdagavond houden de Kluivers een digitale quiz: De Slimste Waarlanders 2021. Strijden jullie weer mee om de wisselbokaal én mooie prijzen? Geef je op (als deelnemer, huishouden of team) via deze pagina –>>


Zondag 14 februari
We hebben lang gehoopt op een (alternatieve) optocht, maar helaas kan deze écht geen doorgang vinden. Hierdoor is wel een hele laagdrempelige manier ontstaan om mee te doen aan carnaval: de Digitale Sprookjesjacht! Tot en met 14 februari om 14.00 uur kun je je foto of video van jouw creatie insturen, gewoon vanuit je eigen huis, die door onze Miniraad zal worden gejureerd. De vijf mooiste inzendingen vallen in de prijzen en krijgen de bijbehorende bokalen thuisbezorgd. Deelnemen kan door je creatie in te sturen naar info@kluivenburg.nl (grote bestanden kunnen via WeTransfer, met info@kluivenburg.nl als geadresseerde)


Overig
Tijdens het carnavalsweekend worden er ook verschillende onderscheidingen uitgereikt, waaronder de gebruikelijke Orde van de Snertpan. Deze uitreikingen brengen wij live in beeld via onze Facebookpagina.


Maandag 15 februari
Helaas kunnen wij geen activiteiten op de scholen organiseren, dus dit is een rustige dag voor de Kluivers. Wel zullen de winnaars van de kleurplatenwedstrijd (verkrijgbaar bij DEEN Waarland) deze dag bekend worden gemaakt en sluit de Raad van Elf af met een digitale Raadsvergadering.


En daarmee komt een zeer beperkt carnavalsjaar tot een einde, met heel veel voorbereidingen en veel te weinig activiteiten. We nemen echter de energie mee naar 2022 en hopen jullie allemaal daar gezond en wel te mogen verwelkomen!

Category
Tags
No Tag

Comments are closed