In een bijzondere vergadering heeft het bestuur gisteravond de knoop doorgehakt: Kluivenburg 2022 gaat niet plaatsvinden in februari. De coronamaatregelen lijken op dat moment een carnavalsfeest nog niet toe te gaan staan en we willen vooral duidelijkheid geven aan onze leden, vrijwilligers en deelnemers. Daar is besloten het gehele karnaval in Kluivenburg te verplaatsen naar juni 2022.

Helemaal in lijn met het thema Caribisch Kluivenburg wordt het dus een zomers feestje, van 10 t/m 13 juni, in Waarland. Voorafgaand organiseren wij ook ons Prinsenbal, met als voorlopige datum 28 mei. Het programma werken we verder nog uit, maar het doel is om dat zo veel mogelijk op ons normale programma aan te laten sluiten. Op zondag 12 juni is dus de grote optocht van Kluivenburg!

We hopen hiermee alsnog het feest te kunnen organiseren wat afgelopen jaar en deze winter niet mogelijk was en is. We hopen dat iedereen er nu al net zoveel zin in heeft als wij en zien je dan ook graag op onze carnavalsdagen!

Voor nu wensen we iedereen een hele fijne Kerst en een voorspoedig, gezond 2022!

Category
Tags
No Tag

Comments are closed