Openingsavond 2016-2017

AG00356_acrobaatjeDe 11e van de 11e is nabij en terwijl de wereld zich druk maakt over de nieuwe Amerikaanse president (skattie van een vent trouwens ;-)), over (bijna-)(half afgeveegde-)(roet-) zwarte pieten of over de nieuwe Deen in het dorp, gaan wij ons bezig houden met BELANGRIJKE zaken!

De Kluivers trappen het nieuwe seizoen namelijk zaterdag 12 november af in de Snertpan (die naast de nieuwe supermarkt) met de Openingsavond en de installatie van onze nieuwe Miniraad. Voor ons als vereniging de kans om er alvast ff lekker in te komen, voor de Miniraad de spannendste avond van hun nog jonge leventjes :-)

De Kluivers zijn er daarna helemaal klaar voor om ook in 2016-2017 Waarland en omstreken weer van een geweldig carnaval te voorzien en proosten graag met u op één van onze evenementen komend jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *