De Kluivers vieren elk jaar een feestje, maar dit seizoen bestaand we ook nog eens 55 jaar! Reden om de website in een nieuw jasje te steken, maar wel met alle vertrouwde informatie, overzichten, programma’s en straks de uitslagen van Kluivenburg 2020.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de historische overzichten, die je vindt in “ons afgestofte verleden”. Tijdens onze reünie op zaterdag 22 februari 2020 komen deze overzichten, maar dan mét alle beeldmaterialen, terug in onze tentoonstelling.

Ook nieuw is ons social media team, die naast onze Facebook en Twitter accounts, nu ook op Instagram actief zijn. Check snel onze accounts, volg, like en share er lekker op los!

Nu al in de feeststemming komen voor carnaval? Via de link op onze homepage kom je direct in onze Spotify playlist. Deze gaan we de komende maanden vullen met alle hits in voorbereiding van Kluivenburg 2020!

Heb je tips, klachten, suggesties of complimenten? Laat het ons weten via info@kluivenburg.nl.

Category
Tags
No Tag

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *