Op 15 oktober hielden De Kluivers hun jaarvergadering, voor het eerst onder leiding van de nieuwe Opperkluif, Ivo Le Noble. Ook werden Babette Beukers (Leutskroiver) en Erwin Dam (Gajeslaier) welkom geheten in het bestuur.

We namen afscheid van bestuurslid Karen Duin, die maar liefst 15 jaar de taak van secretaris heeft vervuld.

Tijdens de jaarvergadering werd een gedeelte van het programma bekend gemaakt voor ons jubileumjaar. Zo houden we ons prinsenbal thuis op 18 januari 2020 en wordt carnaval in 2020 een weekend eerder afgetrapt met een disco voor minder validen. Dit is dan op zaterdag 15 februari en wordt georganiseerd met de instellingen vanuit en om Waarland.

Category
Tags
No Tag

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *