Ondanks de coronapandemie werken De Kluivers door aan Kluivenburg 2021. Natuurlijk weten we niet in welke vorm we iets kunnen laten plaatsvinden, maar zodra er mogelijkheden zijn willen we daar natuurlijk op inspringen.

Op zaterdag 14 november is via een digitale vergadering ons carnavalsseizoen geopend met onze Openingsavond. Deze avond hebben we nieuwe leden verwelkomd, afscheid genomen van enkele leden en natuurlijk de officiële plichtplegingen ter installatie van onze Hofhouding, Raad en nieuwe leden. Via de Kluivers bezorgdienst werden ’s middags alle benodigdheden voor een heerlijk avondje bij alle leden thuisbezorgd en via de digitale snelweg was iedereen er zo toch gewoon bij.

Hoogtepunt van de avond waren de presentaties van onze nieuwe Hofmoidjes, Tess Veldman en Meg Dekker, en de dans van onze Knieskoiffies. Met een geheime fotoshoot en video opnames waren deze presentaties toch voor iedereen goed te volgen, zodat de plaatjes van onze vereniging goed in de spotlight gezet werden.

Voor de presentatie van de Hofmoidjes is deze video gemaakt:

De dans van de Knieskoiffies zie je hier:

Namens Prins Kluif V, zijn gevolg en de vereniging wensen wij iedereen veel gezondheid sterkte en voorspoed richting het einde van deze coronatijd, we houden je op de hoogte van ons programma van 12 t/m 15 februari 2021!

Category
Tags
No Tag

Comments are closed